Majalah Pemancing

Isu 68

Selamat Datang di Majalah Pemancing, Isu 68. Dalam isu ini, kami melihat kekili baitcasting berprofil rendah Abu Garcia Roxani Powershooter terbaru, joran Shakespeare GX2 yang menyeronokkan, kekili Penn Squadron, dan banyak lagi. Baca di bawah

Advertisement

Abu Garcia Roxani Powershooter, Abu Garcia Roxani, Power Shooter, Abu Garcia Roxani Power Shooter, Abu Garcia fishing, The Angler, The Angler Magazine, The Angler Asia, The Asian Angler, The Asian Angler magazine, The Asean Angler, The Asean Angler Magazine, fishing magazine Asia,

Barangan Memancing

Ada banyak bisikan tentang salah satu kekili yang dikatakan hebat, dan ramai para pemancing menunggu kedatangannya. Kekili ini adalah kekili Abu Garcia Roxani Powershooter. Ada juga kekili Abu Garcia Revo Rocket 10.0. Jika anda pernah mengunakan kekili Revo Rocket sebelum ini, anda mesti hendak mengetahui lebih lagi tentang yang baru ini. Kami juga memperkenalkan joran Shakespeare GX2 (joran 3 kaki panjang) dan kekili Penn Squadron.

Kekili terbaru Abu Garcia Revo Rocket 10.1 adalah satu kekili yang kelihatan cantik dan berprestasi tinggi. Baca mengenai kekili ini disini.

Baru-baru ini Abu Garcia telah melancarkan kekili Abu Garcia Roxani Powershooter, satu kekili yang hebat. Ia datang dengan sistem dual brakes, kebolehan membaling dengan baik, dan is juga boleh memegang banyak tali.

Kekili Penn Squadron adalah satu kekili yang kuat dan serba kebolehan tetapi dengan harga yang tidak akan menghancurkan dompet.

Joran Shakespeare Ugly Stik GX2 adalah satu joran yang agak pendek. Panjangnya hanyalah 3 kaki. Ia sebenarnya dibuat untuk ice fishing (di kolam-kolam dan sungai-sungai yang beku). Kenapa pula joran sebegini berada di pasaran Asia?

Advertisement

The Angler, The Angler Magazine, The Angler Asia, The Asian Angler, The Asian Angler magazine, The Asean Angler, The Asean Angler Magazine, fishing magazine Asia, Rod Ford Fury, Fury reel, Rod Ford, MGFA,

Adventures

Lautan memanglah satu tapak bermain untuk para pemancing. Di Bintulu Sarawak, laut adalah tempat yang selalu dikunjungi para pemancing. Bacalah mengenai pengembaraan memancing di Bintulu, Sarawak. Bab II

Memancing di laut sentiasa menyeronokkan kerana ikan laut bertarung dengan kuat. Bintulu di Sarawak, Malaysia adalah salah satu tempat untuk memancing ikan air masin untuk para pemancing yang serius.

Advertisement

The Angler, The Angler Magazine, The Angler Asia, The Asian Angler, The Asian Angler magazine, The Asean Angler, The Asean Angler Magazine, fishing magazine Asia,

Kelas Memancing

Belajar memang tiada hentinya. Sama juga didalam dunia memancing. Dalam isu ini kami belajar satu teknik memancing yang dipanggil flipping. Flipping adalah satu cara untuk mendaratkan atau menjatuhkan gewang anda kedalam zon memancing dengan senyap.

Advertisement

MGFA fishing, Rod Ford fishing, Rod Ford Extreme, Rod Ford Venom Extreme, Rod Ford fishing rods, Rod Ford rods, Rod Ford by MGFA, Malaysia Game Fishing Anglers,

Fishing Malaysia

Jika anda dari luar Malaysia dan sedang mencari satu tempat untuk memancing, Malaysia adalah satu negara yang banyak berpotensi. Memancing di Malaysia masih baik lagi. Banyak juga tempat yang boleh dipancing.

Memperkenalkan

Kenalilah kekili Penn Fathom II Level Wind conventional reel, kekili Rod Ford Fury low profile reel, dan topi Abu Garcia Trucker Cap terbaru.

Kekili Penn Fathom II adalah satu kekili heavy duty yang dibina kuat. Ia adalah satu kekili yang disukai para kapten bot di Amerika kerana daya ketahanan nya yang hebat.

Kekili Rod Ford Fury 63L adalah satu kekili yang versatil dan di buat untuk memancing di Asia. Is dibuat mengikut cara-cara pemancing Asia memancing.

Memancing bukan lagi hanya satu sukan. Ia telah menjadi satu gaya hidup yang terutama kepada para pemancing. Untuk para pemancing ini Abu Garcia telah mengeluarkan topi Abu Garcia terbaru; topi Abu Garcia Trucker Cap.

Announcement

Untuk para pemancing yang suka bersaing, pertandingan memancing Sabah International Fishing Tournament 2019 kini dibuka untuk pendaftaran.

The Sabah International Fishing Tournament 2019 akan berlangsung di kepulauan Layang-Layang pada bulan April 2019. Jika anda berminat sila klik dibawah untuk maklumat selanjutnya. 

Bercuti Dan Memancing

Eco Murai Rimba adalah “resort” yang dibina bersebelahan dengan sungai yang sejuk. Pemancing mengambil perhatian. Anda boleh memancing disini.

Bila anda bercuti di Kuantan, cubalah restoran Sara Thai Kitchen. Restoran ini menghidangkan perbagai jenis masakan Thai yang enak.

Kembali ke isu-isu yang lain.

Kembali ke laman web utama Majalah Pemancing

SUBSCRIBE NOW

Do Not Miss Another Issue

Contact us

For more information or should your have enquiries, do drop us an email.